Disclaimer

Jeg er ikke finansrådgiver, men blogger. Selvom jeg skriver efter bedste evne og samvittighed, fralægger jeg mig derfor ethvert ansvar for fuldstændighed eller rigtighed af oplysningerne på finansfilosoffen.dk. Af samme grund fraskriver jeg mig desuden ethvert ansvar for dine økonomiske tab, også når de baserer på oplysningerne fra finansfilosoffen.dk. Undersøg finansielle produkter altid selv, hvis du vil investere i dem. Spørg eventuel en af Finanstilsynet godkendt finansrådgiver.

De finansielle produkter, jeg blogger om, er nogle jeg selv bruger. Jeg deler gerne mine erfaringer, men du skal ikke se mine blogindlæg som anbefalinger af finansielle produkter.

Nogle af de links, som du finder rundt omkring, er reklamelinks. Det betyder, at jeg får en lille provision for at "reklamere" for produkterne. For dig er de dog ikke dyrere, end de ellers ville være. Tværtimod. Jeg ville aldrig reklamere for produkter, som ikke gavner dig, eller som jeg ikke selv bruger. Jeg kendetegner alle reklamelinks med (reklamelink), så du aldrig er i tvivl. Da bloggen gerne skal bidrage til mine investeringer, eller i det mindste finansiere sig selv, håber jeg at du vil støtte mig, ved at bruge mine links.

Reklame

Vil du starte crowdlending? Du får 1% i bonus, hvis du tilmelder dig via dette link.
Ny bærbar eller telefon? Køb til halvpris og skån miljøet! Jeg har selv min bærbar og iPhone herfra. Kan varmt anbefales.
Sammenlign 3 forsikringstilbud, og spar 2.700,- i snit.